HISTORIA

AMPSA - GIRONABUS, és el resultat de la fusió de vàries petites empreses dedicades al transport regular i discrecional de viatgers. L’antiguitat de cadascuna és important i ens podríem remontar a l’època dels carruatges (1890).

L’història més recent es va iniciar el febrer del 1984, quan en Martí Pi i Maynau -actual administrador conjuntament amb els seus fills Roser i Martí-, es va instal·lar a Girona adquirint el títol de transportista i fusionant quatre petites empreses més.

Disposem de dues seus, a Fornells de la Selva, situada en un lloc privilegiat des d’on es pot accedir fàcilment tant a la muntanya com a la costa, i a Torroella de Montgrí, amb el seu nucli turístic de l’Estartit, en plena Costa Brava.

Les nostres instal·lacions tenen més de 8.000m2 destinats a oficines, garatges, i taller per a la reparació i manteniment dels nostres vehicles amb personal propi.

MISSIÓ

La nostra missió és garantir la satisfacció dels nostres clients, a través d’un procés de millora contínua que contribueixi a augmentar la sostenibilitat i l’eficiència energètica.

VALORS

- Compromís i qualitat
- Tracte personalitzat
- Confort i higiene
- Seguretat
- Formació continua
- Treball en equip i respecte

COMPROMÍS DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

Disposem d’un Sistema Integrat de Gestió de Qualitat i Medi Ambient, conscient de la importància cabdal d’una bona sistematització pel correcte funcionament de l’empresa, basats en els criteris i procediments de les normes UNE 13816 i ISO14001.

Amb els mitjans tecnològics i humans que disposem, la participació, i l’esforç de tothom, la col·laboració dels nostres clients i proveïdors, tenim la plena confiança de poder aconseguir i oferir als nostres clients un nivell de qualitat dels nostres serveis amb preus competitius i a mida de les seves necessitats.
Desenvolupem les nostres activitats respectant la protecció del medi ambient i reduint l’impacte ambiental de les nostres activitats, controlant els consums de recursos i energia, i assegurant una correcta de gestió de residus.

CERTIFICACIONS

Seguretat

CARTA DE SERVEIS

CONSULTAR