17
MARç
2022

AFECTACIONS VOLTA CICLISTA A CATALUNYA

En motiu de la Volta Ciclista que se celebra a Catalunya, el dilluns 21/03/2022 hi poden haver afectacions a la línia regular entre l'Estartit - Torroella - Girona, de 14:00 a 16:00.
AMPSA realitzarà el servei amb normalitat, però la línia regular de les 14:15 amb sortida de l'Estartit, en direcció Torroella, i Girona, es pot veure afectada per talls de carretera.
Disculpin les molèsties 

10
JUNY
2021

BUS LLANÇADORA CAP DE CREUS

AMPSA - GIRONABUS opera el bus llançadora des de Cadaqués al Parc Natural del Cap de Creus.
L'Ajuntament de Cadaqués ha restringit la mobilitat al Parc Natural del Cap de Creus, durant la temporada d'estiu, des del 10 de juny al 30 de setembre, amb l'objectiu de preservar aquest Espai Natural per excel·lència.
 

11
MAIG
2021

NOU AUTOCAR DE 65 PLACES

AMPSA - GIRONABUS som fidels als nostres principis i seguim innovant, Adquirim un nou autocar MERCEDES INTOURO de 65 places per a tot tipus de recorreguts. Prioritzem la seguretat i confort dels nostres passatgers, apostant per a reduïr el consum d'emissions.
 

14
ABRIL
2021

NOU AUTOCAR DE 37 PLACES

AMPSA - GIRONABUS incorpora un nou autocar, marca OTOKAR, model NAVIGO MEGA, de 37 places, amb motor Cummins, i perfectament equipat amb tots els dispositius de seguretat i qualitat. És el segon autocar d'aquest model que s'incorpora aquest 2021.
 

13
GENER
2021

NOU AUTOCAR DE 37 PLACES

AMPSA - GIRONABUS incorpora un nou autocar, marca OTOKAR, model NAVIGO MEGA, de 37 places, amb motor Cummins, i perfectament equipat amb tots els dispositius de seguretat i qualitat. 
 

11
GENER
2021

AFECTACIÓ PARADA PASSEIG MARÍTIM L'ESTARTIT

Degut a les inundacions que hi ha a la parada de línia regular del PASSEIG MARÍTIM de L'ESTARTIT, sempre que plou amb força, comuniquem als usuaris que en aquestes situacions, la parada quedarà anul·lada i es realitzarà a l'AVINGUDA DE GRÈCIA.
Moltes gràcies

03
DESEMBRE
2020

NOU MINIBUS ADAPTAT

AMPSA incorpora a la seva flota un nou microbús adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
 

20
OCTUBRE
2020

NOU AUTOCAR CLASS DE 62 PLACES

Malgrat la situació excepcional en la que vivim provocada pel COVID-19, a AMPSA - GIRONABUS som fidels als nostres principis i seguim innovant, Adquirim un nou autocar CLASS de 62 places per a tot tipus de recorreguts. Prioritzem la seguretat i confort dels nostres passatgers, apostant per a reduïr el consum d'emissions.
L'autocar és carrossat per BEULAS, model AURA, i motor VOLVO.