PREGUNTES FREQÜENTS

A PARTIR DE QUINA EDAT PAGUEN ELS NENS AL TRANSPORT INTERURBÀ?

A partir dels 4 anys. Els nens menors de 4 anys acompanyats per un adult tindran el bitllet gratuït, sempre que no ocupin seient. Només un nen per adult.

PODEN ACCEDIR ALS AUTOBUSOS LES CADIRES DE RODES?

Sí, la majoria de la nostra flota està adaptada. Truqui prèviament al 972 21 63 53 per a confirmar-ne la disponibilitat.

ES POT PORTAR UNA BICICLETA A L'AUTOBÚS?

Es poden transportar bicicletes plegables a la bodega de l'autocar, sempre que aquestes estiguin en correcte estat de neteja, i només s'admetrà una bicicleta per usuari.
El nombre de bicicletes que es pot admetre està condicionat a l'espai disponible en funció de les dimensions del vehicle.
L'usuari és responsable dels danys i perjudicis que la bicicleta pugui produir a altres passatgers, als seus equipatges i al mateix vehicle.

QUIN EQUIPATGE ES POT PORTAR EQUIPATGE A L'AUTOBÚS?

El viatger té dret a transportar gratuïtament equipatge, sempre que no superi les mides màximes permeses (100x60x25 cm). El nombre de paquets estarà condicionat a la disponibilitat d’espai al maleter.
Els menors de 4 anys que no disposin de bitllet, únicament podran transportar gratuïtament equipatge de mà. En el cas que disposin d’altre equipatge, s’haurà d’abonar una tarifa equivalent al bitllet ordinari per cada paquet.
S'entén per equipatge de mà tot petit objecte destinat a l'abric, adorn o ús personal que un viatger porti amb ell durant el viatge a bord de l'habitacle del vehicle.
No està permès transportar equipatges amb matèries perilloses i/o amb males olors que puguin afectar als altres passatgers.

FINS A QUIN IMPORT EM POT DONAR CANVI EL CONDUCTOR/A?

Fins a 20 Euros. Per tal d'agilitzar el servei, i d'acord amb la normativa de la Generalitat de Catalunya, no s'acceptaran bitllets superiors a 20 € en el transport interurbà.

ES POT VIATJAR AMB ANIMALS?

Només està permès transportar animals a dins el maleter del vehicle sempre que es portin dins la gàbia reglamentària, a excepció dels gossos pigall per a invidents que poden pujar a dalt.

ÉS OBLIGATORI L'ÚS DEL CINTURÓ DE SEGURETAT?

Sí, i l'usuari n'és responsable del seu ús.

ES POT FUMAR, BEURE I/O MENJAR DINS L'AUTOBÚS?

No està permès fumar a l'interior dels vehicles ni consumir aliments o begudes de cap tipus.
No s'admetran aquells passatgers que hagin consumit begudes alcohòliques o drogues, i a aquells portadors d'armes o objectes que puguin ser considerats com a tal.

AMB QUANTS MINUTS D'ANTELACIÓ S'HA DE SER A LA PARADA?

Recomanem ser a la parada uns minuts abans de l'hora indicada.
El compliment dels horaris està subjecte a les incidències i contratemps de la via pública, així com a factors climatològics.

HI HA ABONAMENTS O DESCOMPTES EN EL TRANSPORT INTERURBÀ?

Disposem de la targeta T10/120 de 10 viatges, amb un cost de 3,5 Euros per trajecte, vàlida per a 120 dies.
Els usuaris també tenen a la seva disposició abonaments de 15 viatges amb un descompte del 20% sobre el bitllet senzill.
S'apliquen descomptes a persones que disposin del carnet de família nombrosa general i/o especial.
Per a més informació, truqui al 972 21 63 53.